AUDITION!

Velkommen til audition!

Dette er en lavterskelaudition ment til å fordele roller i forestillingen Dorothy’s reise, som skal fremføres 4 ganger 1. og 2. juni på Groruddalens største scene; Rommen scene. Alle som ønsker å være med på forestillingen får være med. Auditionen er kun ment som et virkemiddel for å kartlegge hvordan rollene skal fordeles. Utvelgelsen vil bli basert på deltakernes evne til å bruke kropp og stemme til klar og tydelig formidling, i tillegg til deltakernes egne ønsker. Det er viktigere å tørre å bruke hele kroppen og høy stemme, enn å fremstå perfekt!

Dagen blir tredelt:

Dans
Dette er obligatorisk for alle som ønsker å delta på forestillingen. Det viktigste å vise frem her er at du tør å slippe deg løs og bruke hele kroppen, og ikke minst ha med deg ansiktsuttrykket. Vi får en dyktig og erfaren danseinstruktør som lræer dere en koreografi som dere skal fremføre for juryen. Her er det viktig å vise at dere klarer å huske koreografi, bevege dere rytmisk, og at dere tør å slippe dere løs uten sjenanse. Husk å bruke hele kroppen, og bruke all energien dere har i hver bevegelse.

Skuespill
Dette deltar du på dersom du ønsker en rolle med replikker på forestillingen. Du vil få tilsendt en tekst som du må lære deg utenat. Husk å øve på å være personen, både med stemme og kroppsspråk. Husk å snakke med høyt volum. Det er viktigere å vise at du tør å være i en rolle, enn å huske teksten helt nøyaktig.

Sang
Dette deltar du på dersom du ønsker å synge solo på forestillingen. Du får teksten(e) du vil fremføre tilsendt etter at du har meldt deg på. Det kan altså lønne seg å melde seg på tidlig dersom man vil ha god tid på å øve inn sangen. Velg mellom følgende sanger:

  • Minner (Originaltittel: Memories, fra Cats): Bør fremføres med stor grad av inderlighet og innlevelse. Krever stort stemmespekter.
  • I morgen (Originaltittel: Tomorrow, fra Annie): Bør fremføres med stor grad av håp, og krever god diksjon og ok stemmespekter.
  • Råtten til min marg (Originaltittel: Rotten to the core, fra Descendants 1): Bør fremføres med enorm attitude og mye bevegelse. Krever god rytme.

De som ønsker å være med på forestillingen uten å ha en rolle som krever solosang eller replikker, trenger altså kun å delta på danseaudition.

Trykk her for å melde deg på!

1 hendelser på “AUDITION!”

Stengt for kommentarer.