The Nightmare Before Christmas

Små og store kan bare glede seg, for i år får de oppleve et skikkelig førjulsmareritt på Rommen scene! Veldig fritt etter Tim Burtons klassiske animasjonsfilm har vi laget en unik sceneversjon – en forestilling du aldri har sett maken til!

Du inviteres til å bli med Jack Skellington og de uhyggelige monstervennene hans fra Halloweenland på en reise til Juleland der de med overveldende entusiasme har som mål å ta kontroll på julen og forvandle den til en mørk og skummel feiring. Vi lover masse humor, spenning, skumle figurer, en god porsjon sjarm og en forestilling du neppe vil glemme med det første, i to forestillinger med ulike rollebesetninger.
Alle som tør er velkomne – og vær tidlig ute med å kjøpe billetter da våre forestilinger har en tendens til å bli utsolgt.

Billetter bestiller du her: