Gi din stemme til Ellingsrud Musikalteater

Ingrid Settem og Ellingsrud musikalteater er nominert til den nasjonale frivillighetsprisen 2023! Gå inn her for å gi oss din stemme!

Her er hva juryen skriver om Ingrid og musikalteateret:

Ingrid (43) er primus motor bak Ellingsrud Musikalteater, som er et gratis tilbud for barn og ungdommer. I tillegg til at godt over 100 barn får ukentlig gratis aktivitet, bidrar omtrent 200 foreldre med å sy kostymer, snekre kulisser, organisere sosiale arrangementer, promotere og arbeide bak scenen på forestillinger. Teateret er en viktig inkluderingsarena og skaper samhold på tvers av alder, bosted, kulturell bakgrunn og økonomisk situasjon. Teateret åpner også for at de eldre ungdommene etter hvert blir instruktører for de yngre, og bygger med dette viktig kompetanse. Hvert år bidrar teateret til at over 3000 publikummere røres til tårer og latter.

Stem på Ingrid og Ellingsrud Musikalteater som vinner av Frivillighetsprisen 2023