Kjøp billetter til Robin Hood

Velkommen til årets store familiemusikal fra Ellingsrud musikalteater! Denne gangen tar vi deg med til midderalderens skoger, der du skal få bli kjent med selveste Robin Hood og hans fredløse gjeng. Det blir et latterfylt og musikalsk møte med oppgjør med en hatefull sheriff og en tåpelig, gullelskende prins. Du møter den livsglade og drikkfeldige munken, Helene Harefrøken som organiserer alle de andre dyrene, hekser, kvelerslangen Boa som er prinsens kosedyr og mange, mange flere. Ikke gå glipp av sjansen til å se den flere ganger prisnominerte gjengen i Ellingsrud musikalteater på scenen igjen!

Ellingsrud musikalteater er noe så unikt som et gratis kulturtilbud til barn og ungdommer. Robin Hood vil bli fremført av dyktige og ambisiøse barn i alderen 5 – 12 år. Vi anbefaler alle barn og foreldre som snuser på muligheten til å bli med i Ellingsrud musikalteater å få med seg denne morsomme musikalproduksjonen.