Et gratis lavterskeltilbud for alle barn og unge på Ellingsrud.

Ellingsrud musikalteater

Ellingsrud musikalteater er en frivillig drevet forening som ble startet i mars 2017. Ellingsrud musikalteater skal være et gratis lavterskeltilbud for alle barn og unge på Ellingsrud som ønsker å utvikle seg innen sang, dans og skuespill, som ønsker å bli litt mindre sjenerte, som syns det høres gøy ut å stå på en scene, eller som rett og slett bare har lyst til å få gode venner på tvers av alder og klassetrinn, gjennom morsomme og utviklende aktiviteter.

Vi satser på å ha én stor forestilling i året, i tillegg til miniforestillinger i forbindelse med juleavslutning og Ellingsruddagene.

Vi har øvelser hver søndag, som ledes av Jonathan Myrberg og Ingrid Settem. Vi kommer til å ha hovedfokus på å arbeide frem en forestilling på øvelsene, men det blir også litt leking i form av teatersport og øvrig sang.

Jonathan Myrberg er utdannet musikkpedagog, jobber som lærer, og driver også musikalteater på Oslo Montessori-skole. Han har skrevet flere musikalmanus, og oversatt en rekke musikalsanger til norsk.

Ingrid Settem har utdannelse innen psykologi, spesialpedagogikk og prosjektledelse, og har drevet frivillig med musikal og teater i nærmere 20 år, både som utøver, produsent, oversetter av større musikaler og musikalsanger, og alt administrativt arbeid rundt store produksjoner ellers.

Takk for støtten!

Å drive på frivillig basis kan være utfordrende. Heldigvis har vi blitt møtt med utrolig mye velvilje og støtte. Her er noen som fortjener en ekstra stor takk:

Vil du være Støttemedlem?

Ellingsrud musikalteater er en frivillig drevet forening, og et gratis tilbud til alle på Ellingsrud. Ingen som ønsker å delta skal betale noe, og ingen som jobber med dette skal ha noen inntekt. Men det er noen utgifter knyttet til å drive dette – for eksempel hvis vi trenger kostymer, rekvisitter, kulisser, sceneleie eller annet. Derfor blir vi veldig glade om noen kunne tenke seg å melde seg inn som støttemedlem.

Rull til toppen