Et gratis lavterskeltilbud for barn og unge!

Ellingsrud musikalteater

Ellingsrud musikalteater er en frivillig drevet forening som ble startet i mars 2017. Ellingsrud musikalteater skal være et gratis lavterskeltilbud for alle barn og unge som ønsker å utvikle seg innen sang, dans og skuespill, som ønsker å bli litt mindre sjenerte, som syns det høres gøy ut å stå på en scene, eller som rett og slett bare har lyst til å få gode venner gjennom morsomme og utviklende aktiviteter.

Vi satser på å ha én stor forestilling i året, i tillegg til miniforestillinger i forbindelse med juleavslutning og Ellingsruddagene.

Vi har øvelser hver søndag, som ledes av Jonathan Myrberg og Ingrid Settem. Vi kommer til å ha hovedfokus på å arbeide frem en forestilling på øvelsene, men det blir også litt leking i form av teatersport og øvrig sang.

Jonathan Myrberg er utdannet musikkpedagog, jobber som lærer, og driver også musikalteater på Oslo Montessori-skole. Han har skrevet flere musikalmanus, og oversatt en rekke musikalsanger til norsk.

Ingrid Settem er lærerstudent som også har utdannelse innen psykologi, spesialpedagogikk og prosjektledelse, og har drevet frivillig med musikal og teater i nærmere 20 år, både som utøver, produsent, oversetter av større musikaler og musikalsanger, og alt administrativt arbeid rundt store produksjoner ellers.

Takk for støtten!

Å drive på frivillig basis kan være utfordrende. Heldigvis har vi blitt møtt med utrolig mye velvilje og støtte. Her er noen som fortjener en ekstra stor takk: