Støtt oss

Ellingsrud musikalteater er en frivillig drevet forening, og et gratis tilbud til alle på Ellingsrud. Ingen som ønsker å delta skal betale noe, og ingen som jobber med dette skal ha noen inntekt. Men det er noen utgifter knyttet til å drive dette – for eksempel hvis vi trenger kostymer, rekvisitter, kulisser, sceneleie eller annet. Derfor blir vi veldig glade om noen kunne tenke seg å melde seg inn som støttemedlem.

Dersom man ønsker å støtte Ellingsrud musikalteater men ikke ønsker å være oppført som medlem, så er dette selvfølgelig mulig. Du kan bruke Vipps eller vanlig bankoverføring (merk betalingen gjerne med ‘støtte‘)

Vipps

Vårt Vipps-nummer er: 524624

Bankoverføring

Vårt bankkontonummer er 1506.06.7715

Støtt oss med Grasrotandelen

Velg Ellingsrud musikalteater som din grasrotmottaker. Vi får da sju prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor. Skikkelig Vinn-vinn!

Bli støttemedlem i Ellingsrud Musikalteater

Et støttemedlemsskap innebærer at man havner i medlemsregistrene til Ellingsrud musikalteater, og at man får mulighet til å delta på årsmøte, med stemmerett. Kontingenten som betales inn går uavkortet til kostnader knyttet til drift av Ellingsrud musikalteater.

Klikk her om du ønsker å åpne skjemaet i et nytt vindu